sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nyt kun on joulu tulossa, niin ystäviäkin tulee aina tavattua. Entäpä jos veisit ystävillesi itsetehtyjä konvehteja? Niistä kaikki pitävät varmasti, ja tämän helpon ohjeen avulla voit tehdä niitä aina uudelleen ja uudelleen.

KONVEHDIT

3 dl kuohukermaa
200g tummaa suklaata (yli 70%)
 n. 2 tl raastettua sitrushedelmänkuorta

KORISTELUUN

pähkinärouhetta ja/tai
kaakaojauhetta

Lämmitä kerma kattilassa, mutta älä anna kiehua! Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se kerman joukkoon. Sekoita ja lisää raastettu sitrushedelmänkuori. Laita jääkaappiin vetäytymään pariksi tunniksi. 

Ota esille kaksi kulhoa joissa on kaakaojauhe ja pähinärouhe. Ota muki ja laita siihen kuumaa vettä ja teelusikka. Ota suklaamassa jääkaapista ja pyöritä siitä palloja, niinkuin jäätelöstä. Pyöritä konvehdit pähkinärouheessa tai kaakaojauheessa ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti