tag:blogger.com,1999:blog-16871835818555129552024-02-20T07:19:06.328-08:00KakkutehdasAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/04758288959138651538noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1687183581855512955.post-46158318962969821422013-02-10T03:07:00.002-08:002013-02-10T03:07:52.716-08:00Kuulumiset ja höpötystä teille raksuille lukijoille! ;)No siis nyt heti ekana Terve! Pitkästä aikaa! Mulla on ollu kauhee ikävä kirjottaa tänne, mutt nyt oon tullu takasi! Eli ei tarvi enää itkeä! :) Olin reilun kaksi kuukautta veljeni luona Kemissä. Lupasin hänelle, etten kirjoittele blogiini silloin :D! Mä oikeesti itken täällä ku mull on inävö teitä! nojoo en oikeesti, toi oli mun bff joka noi kirjottiXDXDXDXD P Kirjotan teille koht yhen suoerhyvän reseptin :)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04758288959138651538noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1687183581855512955.post-81786680154916846372012-11-25T09:30:00.000-08:002012-11-25T09:30:02.479-08:00Nyt kun on joulu tulossa, niin ystäviäkin tulee aina tavattua. Entäpä jos veisit ystävillesi itsetehtyjä konvehteja? Niistä kaikki pitävät varmasti, ja tämän helpon ohjeen avulla voit tehdä niitä aina uudelleen ja uudelleen.<br />
<br />
<div style="text-align: center;">
KONVEHDIT</div>
<div style="text-align: center;">
<br /></div>
<div style="text-align: left;">
3 dl kuohukermaa</div>
<div style="text-align: left;">
200g tummaa suklaata (yli 70%)</div>
<div style="text-align: left;">
n. 2 tl raastettua sitrushedelmänkuorta</div>
<div style="text-align: left;">
<br /></div>
<div style="text-align: left;">
KORISTELUUN</div>
<div style="text-align: left;">
<br /></div>
<div style="text-align: left;">
pähkinärouhetta ja/tai</div>
<div style="text-align: left;">
kaakaojauhetta</div>
<div style="text-align: left;">
<br /></div>
<div style="text-align: left;">
Lämmitä kerma kattilassa, mutta älä anna kiehua! Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja lisää se kerman joukkoon. Sekoita ja lisää raastettu sitrushedelmänkuori. Laita jääkaappiin vetäytymään pariksi tunniksi. </div>
<div style="text-align: left;">
<br /></div>
<div style="text-align: left;">
Ota esille kaksi kulhoa joissa on kaakaojauhe ja pähinärouhe. Ota muki ja laita siihen kuumaa vettä ja teelusikka. Ota suklaamassa jääkaapista ja pyöritä siitä palloja, niinkuin jäätelöstä. Pyöritä konvehdit pähkinärouheessa tai kaakaojauheessa ja tarjoile.</div>
Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04758288959138651538noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1687183581855512955.post-2197112016744031432012-11-21T07:50:00.000-08:002012-11-21T07:50:03.706-08:00<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;">Heips kaikk<span style="font-size: large;">i kakkulaiset!</span></span></span><br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;">Tähän <span style="font-size: large;">alkuun olisi tämmönen ohje:</span></span></span></span><br />
<br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">Suklaa<span style="font-size: large;">mousse</span></span></span></span></span><br />
<br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">150g maitosuklaata</span></span></span></span></span></span><br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">3 keltuaist<span style="font-size: large;">a</span></span></span></span></span></span></span><br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">½ dl vanilijasokeria</span></span></span></span></span></span></span></span><br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">2 dl kuohukermaa</span></span></span></span></span></span></span></span><br />
<br />
<span style="font-size: large;"><span style="font-family: Georgia, "Times New Roman", serif;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;"><span style="font-size: large;">Su<span style="font-size: large;">lata suklaa vesiha<span style="font-size: large;">utee<span style="font-size: large;">ssa tai mikrossa<span style="font-size: large;">. Lis<span style="font-size: large;">ää </span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span> vatkaten keltuai<span style="font-size: large;">set yksi kerrallaan. Lisää sokeri. <span style="font-size: large;">Vatkaa kerma ja <span style="font-size: large;">lisää se <b>varovaisesti käännellen</b> suklaa</span></span></span>n ja keltuais<span style="font-size: large;">ten joukkoon. Anna <span style="font-size: large;">vetäytyä jääk<span style="font-size: large;">aapissa <span style="font-size: large;">pari tuntia ja <span style="font-size: large;">tarjo<span style="font-size: large;">ile<span style="font-size: large;">.</span></span></span></span></span></span></span>Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04758288959138651538noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1687183581855512955.post-88619998059222031532012-11-21T07:43:00.001-08:002012-11-21T07:43:20.721-08:00Moi! :)<br />
Olen 28v. Liisa täältä Turun läheltä. Pidän leipomisesta, ja eräänä päivänä ajattelin tehdä tämän leivontablogin teille, jotka haluatte tietää aiheesta enemmän. Kirjottelen tänne joka viikko uusia (ehkäpä hieman itse sovellettuja) reseptejä. Nauttikaa! :)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/04758288959138651538noreply@blogger.com0